Veikkausliiga

Ratina     23.9.2009

Liput: Aik. 8 €, Lapset 5 € (ennakkoon ostettuna)

Yleisöä: 2892

Tapahtumat: "Peli alkoi varovaisesti. Juuri kun sakilaiset ehtivät paikalle, tuli HJK:n maali. Sorsa ohjasi Bah'n keskityksestä. Sorsa sai tuuletuksesta keltaisen kortin, hän ei kuulemma tiennyt, että paitaa ei saa vetää pään yli. Tamulla ei juuri ollut paikkoja, peli ei ollut hääviä. Kun piti aloittaa toinen puoliaika, alettiin korjailemaan maaliverkkoa. Sinne oli tullut reikä, liekö Taulo ampunut tauolla verkon tötterölle. Tamu tasoitti pelin 46. minuutilla. Paineet vähän kohosivat kun TPS oli viemässä pisteitä omassa pelissään. HJK:lla olikin paikkoja ja sitten tuli vapari. Sorsa antoi sen ja Kaven haparoi pallon kanssa jolloin Ägä oli paikalla ja puski pallon maaliin. Lopussa Tamullakin oli paikkoja ja kavennus oli enemmän kuin lähellä, Jusu Karvonenkin veti tolppaan. Täysi pistepotti lähti Finnair Stadionin suuntaan."

Maalit: 0-1 21 min. Sebastian Sorsa, 1-1 46 min Tomi Petrescu, 1-2 56 min Aki Riihilahti

Man of the match: Aki "Ägä" Riihilahti

Tuomas Kansikas laittaa palloa eteenpäin.