SM-Liiga

Helsingin Jäähalli      17.10.2009

Yleisöä 7243   Liput: Perhelippu n. 100 € (5 lippua)

Tapahtumat: "Siskot olivat tulleet bussilla katsomaan lätkämatsia. Me tulimme iskän ja äidin kanssa juosten Finskiltä. Kun päästiin halliin sisään esiteltiin juuri IFK:n avausketjua. IFK aloitti ottelun hyvin ja pakotti Lukon ottamaan jäähyjä. Ottelun alussa ylivoima tuotti tulosta kun Toni Söderholm pisti Vehasen nenän edestä kiekon maaliin. Dahlman ja Luttinen saivat syöttöpisteet. Kun Antti Laaksonen istui boxissa niin Lauri Tukonen kävi niittaamassa raumalaiset tasoihin. Syöttäjiksi merkattiin Aaltonen ja Nevalainen. Tauolle mentiin 1-1 tilanteessa. Vehaselle merkittiin 17 torjuntaa ja Niemiselle 3. Tokassa erässä IFK otti jäähyjä ja olivat vähän surkeita. Lukko rankaisi 3 min ennen erätaukoa kun Kovanen iski ylivoimalla kiekon reppuun. Syöttäjinä kaksikko Cook ja McLean. Puolen minuutin päästä jälleen kiekko repussa. Tuomainen teki maalin, syöttäjinä Honkaheimo ja Tukonen. Torjunnat toisessa erässä menivät toistepäin, Vehasella 4, Niemisellä 15. Kolmannessa erässä IFK alkoi jälleen painamaan. Lukko otti erän ainoan jäähyn (Morrison) ja IFK rankaisi. Hirschovits teki yv-maalin Söderholmin ja Clarken syötöistä. Lopussa yritettiin vielä tasoitusta ottamalla Nieminen pois maalilta. Lisämaaleja ei kuitenkaan nähty. Lukko jatkaa voitosta voittoon. Torjunnat 3. erässä Vehaselle 9 ja Niemiselle 4."

Maalit: 1-0 5.47 Toni Söderholm, 1-1 13.31 Lauri Tukonen, 1-2 37.26 Tommi Kovanen, 1-3 37.53 Miikka Tuomainen, 2-3 49.02 Kim Hirschovits

Man of the Match: Toni Söderholm, HIFK