2. divisioonan B-lohko (viimeinen kierros)

Harjun Urheilukenttä

Yleisöä: kohtalaisesti

Tapahtumat: "Lopa pelasi pirteän ekan jakson, eikä ainakaan lähtenyt jarruttelemaan. Espoostakin tuli viestiä, että ÅIFK johtaa FC Espoota 0-2. Lopakin johti nopeasti peliä 2-0 Memon maalilla ja Hakasen rankkarimaalilla, jonka rankkarin Memo hankki. Maali-iloittelu jatkui vaikka peli oli Espoossa huolestuttavasti tasan 2-2. Alimamy iski pallon reppuun. Pian tauon jälkeen saatiin tieto Leppävaarasta Espoon menneen johtoon. Tokalla puoliajalla peli oli mälsää, kerran Alimamy tuli laidasta vahvasti, mutta pallo ei tullut Memolle asti. Jossain vaiheessa Memo teki vielä yhden maalin. FC Espoo oli niitannut loppulukemiksi 4-2 eikä päästy juhlimaan nousua ykköseen. Nähdään ensi kaudella!"

Maalit: 1-0 6 min. Mehdi Kuqi, 2-0 19 min. rp Lauri Hakanen, 3-0 34 min. Alimamy Jalloh 4-0 74 min. Mehdi Kuqi

Man of the Match: Mehdi "Memo" Kuqi

Mehdi otti kortin kun tökkäsi vastustajan kumoon, porilainenkin sai kortin.