Kakkonen B Lohko

Harju                 15.5.2010

Yleisöä: 112

Liput: Aik. 5€  alle 18v 2e alle 12v 0€

Tapahtumat: " Lohjalaisjoukkueen alkukausi on alkanut vakuuttavasti. Lopan on voittanut kaksi ensimmäistä peliä, Salpan 2-0 ja BK-46:n 3-1. Lopa aloitti tämänkin kamppailun salama-alulla, 2 minuutin kohdalla Daut Kuqi laukoi epäsuorasta vapaapotkusta Joni Alhon syötöstä pallon maaliin. Daut loukkaantui sitä edeltävässä tilanteessa ja paikalle tuli ambulanssikin, mutta jalassa ei ollut onneksi murtumaa ja hän tuli katsomaan loppupelin. Dautille tuli yhden pelin pakkolepo. Ekan puoliajan loppupeli ei ollut mitenkään ihmeellistä eikä ollut maalintekopaikkoja. Toinen puoliaika alkoi räväkästi, koska 46. minuutilla mr. Alimamy Jalloh kävi pistämässä pelin kahteen nollaan. Suurin piirtein vartti ennen loppua Alimamy iski kolmeen nollaan. Lopa sarjakärjessä!"

Kolme tähteä: Alimamy "Mami" Jalloh, Lopa

Kaksi tähteä: Joni Alho, Lopa

Yksi tähti: Mikko Kuiro, Lopa