Kakkosen b lohko

Harju                          13.6.2010

Yleisöä: 75

"Ailahtelevasti pelanneen kotijoukkueen oli tyytyminen pistejakoon FC Sinimustien kanssa. Ottelu alkoi räväkästi, Daut Kuqi vei LoPan 1-0 johtoon ottelun ensimmäisellä minuutilla. Mainion esityön tähän maaliin teki Joni Alho, hänet palkittiin myös ottelun parhaana.
Tämän jälkeen alkoi hankaluuksien aika, oltaisko tuudittauduttu helppoon otteluun nopeasti tulleen avaumaalin johdosta. Jalka ei liikkunut ja vastustajalle annettiin liiaksi tilaa pelata. Maalintekopaikkoja oli, mutta laukaukset suuntautuivat kohti maalivahtia. Kaiken kruunuksi tasoitus aivan puoliajan loppuun harmitti kotijoukkueen kannattajia.
Toisen puoliajan alku oli myös hyvää peliä, kotijoukkueen puolustajat nousivat hyvin hyökkääjien tueksi. Hyvästä painostuksesta johtuen kotijoukkue sai useita kulmapotkuja. Hyvä ote tuotti myös tulosta, Blamo runnoi ruuhkasta pallon maaliin. Sitten toistui eka puoliajan meininki ja vastustaja käytti tilanteen hyväkseen. Vapaasti, aika kaukaa lähtenyt veto leijaili vastustamattomasti maaliin.
Heikki Haara pelasi ensimmäisen ottelun LoPan väreissä. Polvileikkauksista toipuva Heikki edustaa seuraa vielä kahdessa seuraavassa ottelussa."

Teksti lainattu Lohjan Pallon sivuilta.

Maalintekijät: 1 min Daut Kuqi 1-0, 43 min Jan-Erik Heljander 1-1, 55 min Andreas Blamo 2-1, 83 min Ahmadi Barham 2-2