SM-Liiga

Helsingin Jäähalli        30.12.2010

Yleisöä: 6949

Tapahtumat: Ottelu alkoi räväkästi, koska kun 1.26 oltiin pelattu Vladimir Sicak sai 2+2+10 minuuttia ja Max Wärn sai 2 minuuttisen. 3.20 oltiin pelattu, kun Mikko Lehtonen teki maalin tasavajaalla ei syöttäjiä. Lähes 14 minuuttia oltiin pelattu niin Kimmo Kuhdan roikkukiekko löytyy maalista. Maali oli jälleen tasavajaalla. Erätauolle mentiin lukemissa 1-1. Toinen erä oli täydellinen Kärpät show. Ajassa 27.33 Juho Keränen tekee maalin alivoimalla. Maaliin myös tehomerkinnät sai Joonas Kemppinen ja Atte Ohtamaa. Muutama minuutti siitä niin nyt Petr Tenkrat iskee ja Kristian Kuusela ja Timo Helbing saavat syöttopisteet. Kärpät iskee vielä erän loppupuolella, Vladimir Sicak tekee jo 1-4 lukemat taululle. Syöttäijinä Pavel Rosa ja Mikko Lehtonen. Toiselle erätauolle lukemissa 1-4. Kolmannen erän puolivälissä alkaa IFKn kiri Juha-Pekka Haatajan maalilla. Syöttopisteet menevät Mikael Granlundille ja Tommi Kovaselle. yksi ja puoli minuuttia siitä ja Mikko Kousa tekee jo 3-4. Syöttäjinä Martti Järventie ja Ville Peltonen. HIFKn kiri loppuu noin minuutti ennen loppua, kun Martin St. Pierre tekee maalin tyhjiin, syötöt meni Petr Tenkratille sekä Mikko Lehtoselle. Kamppailussa annettin 22 pikkukakkosta ja yksi kymppi.