Mestis

Valtti Areena       3.1.2011

Yleisöä:1016

Tapahtumat: Tiki Tikkanen palasi pääkaupunkiseudulle, kun Jokipoikien uusi valmentaja Esa Tikkanen johti Jokipoikien joukkuetta. 4.26 oltiin pelattu, kun Jani-Petteri Helenius iski kiekon maaliin. Syöttäjinä Ilmari Pitkänen ja Antti Pehkonen. Erän lopussa Jarkko Malinen tasoittaa Robert Jekimovsin syötöstä. Toisessa erässä Jekimovs loukkantuu pahasti. Erän lopussa alkoi Jokipoikien peli ensikisi Matti Näätänen iskee ja Jarkko Malinen sekä Samu Pitkänen syöttäjinä. Puoli minuuttia ennen erän loppussa Jarkko Immonen pamauttaa yvllä. Matti Näätänen sekä Jarkko Malinen saavat myös piste merkinnät. Jermu Porthen tekee vielä lopussa ilman maalivahtia kavennus maalin. Jokipojat lopulta voittoon 2-3.