Kakkonen B Lohko

Harju      15.5 LoPa - TPV 2-3, 22.5 LoPa - JäPS 1-2

Tapahtumat:" Molemmat ottelut olivat aika huonoja.

LoPa - TPV 2-3

Maalit: 2 min ollaan pelattu niin Lawrence Simeon täräyttää pallon maaliin, 1-0. 9 MIn pelattu Jaakko Rönkkö vetää pallon ohi Diatan epäsuorasta vapaapotkusta, 18 min pelattu Jussi Koivula laukoo pallon hienosti ohi TPV maalivahdin Ilkka Innolan, 2-1. Toisella puoliaikaa on pelattu 9 minuuttia Alessandro Järviö saa ohjattua pallon maaliin. TPVn johto tulee eriskummallisen vaparin jälkeen, Alessandro Järviö oli pamauttanut pallon maaliin ennen, kun ketään ei ollut silmiä räpäytätänyt, varsinkaan Mamadou "Vito" Diatta. Ottelu päättyy 2-3 TPVlle

LoPa - JäPS 1-2

Maalit: 22 minuuttia pelattu Riku Heinonen tyrkää pallon maaliin, 0-1. Gabriel Itodo saa punasen, kun 45 min pelattu. 62 minuuttia pelattu Ziki Siikala vetää saksarilla pallon maaliin, 1-1. LoPa ei juhlinut maalilla kauan 63 minuutti oltiin pelattu Antti Autio säväyttää pallon maaliin. Ottelu päättyy 1-2 JäPSille