SM-liiga

Helsingin Jäähalli      14.11.2009

Yleisöä 7388

Tapahtumat: "Pitkästä aikaa pääsi johonkin kunnon peliin, siskojen korismatseja ei viitsi täällä esitellä... IFK oli todella surkea. Neljän minuutin pelin jälkeen IFK:n ykkösketju jäällä ja maali TPS:lle. Maalintekijänä Mike Radja. IFK:n kone yski pahasti kun 14 minuutin jälkeen olivat häviöllä 0-4. Lundell luisteli vaihtoon kolmannen takaiskun jälkeen. Kavennusmaali ei paljon lämmittänyt erän loppupuolella. Toisessa TPS jatkoi vyörytystä. Ifk:lla oli jotain vetoja, mutta ne meni ohi tai yli. Erätauolle mentiin 1-5, joka näytti IFK:lle mahdottomalta hommalta. Iskä ehdotti kotiinlähtöä. Onneksi ei lähdetty, koska kolmanteen erään luisteli petolauma sisukkaana. Viiden minuutin pelin jälkeen peli oli 4-5, IFK oli taas pelissä mukana. Kaikki tuntui onnistuvan. IFK:n neljäs maali oli samalla Toni Söderholmin 100. tehopiste SM-Liigassa. Tasoitusmaali tuli 10 minuuttia sen jälkeen. IFK:n ote herpaantui pelin lopussa ja TPS:llä oli tuhannen taalan paikka voittomaaliin, mutta se meni ohi. Mentiin jatkoajalle, joka ei kestänyt montaakaan sekunttia kun Birner ampui rankkarin sisään. IFK jatkaa sarjakakkosena kun Kalpa hävisi Saipalle 5-1."

04.07 Mike Radja 0-1
07.47 Sami Venäläinen 0-2
13.13 Ville Vahalahti 0-3
14.07 Tuomas Suominen 0-4
16.50 Joni Töykkälä 1-4
31.56 Tomas Plihal 1-5
41.28 Arttu Luttinen 2-5
44.28 Martti Järventie 3-5