Ystävyysottelu

Nummelan Urheilukenttä   13.7.2010

Liput: -     Yleisöä: n. 350

Tapahtumat: "Perinteinen ystävyysottelu kolmosdivarissa pelaavan Nupsin ja jääkiekkoammattilaisten (ja vähän muidenkin) FC Raimon välillä käytiin  mukavassa helteessä. Nummelaan oli saapunut mm. Juha Lind, Ossi Väänänen, Kimmo Kuhta, Antti-Jussi Niemi ja maalissa pelannut JukikaTiilikainen. Viime vuonna Nups sai pataan 3-0, mutta tänä vuonna tahti muuttui punapaitojen eduksi. Ensimmäisen maalin tosin teki FC Raimon Ossi Väänänen jo 6. minuutilla. Kaarle Glad kuittasi seuraavalla minuutilla toiseen päähän ja peli 1-1. Ensimmäisellä puoliajalla ei nähty enää maaleja eikä juuri vaarallisia tilanteitakaan. Viisi minuuttia oltiin pelattu toista puoliaikaa kun Teemu Ristiniitty pääsi kuittaamaan tilanteeksi 2-1. Nups kasvatti johtoaan 78. minuutilla kun Mika Kuusjoki teki maalin. Siitä hetken päästä Niko Halttunen kavensi tilanteeksi 3-2, joka jäi lopputulokseksi vaikka FC Raimolla oli tilaisuus vielä tasoitukseenkin viime hetkillä. Katsomossa oli myös Arvi Lind."