Serie B

Stadio C. Castellani

Yleisöä: 2108

Tapahtumat:" Empoli sekä Mehmet Hetemajn AlbinoLeffe kohtasivat Castellanilla Empolin kuumudessa. Albino sai lähes ainoan maalintekopaikkansa heti siinä 28 sekunnin jälkeen, kun Andrea Cocca pääsi läpi, mutta laukoi pallon Sinisten sivuverkkoon. Peli jatkui kotijoukkue Empolin hallinnassa ja 39 minuutin jälkeen Luca Stovini siirsi pallon Albinon häkkiin, 1-0. 64 minuuttia pelattu Fernando Forestieri sai niitattua pallon toisen kerran Albinon häkkiin, 2-0. Lorenzo Stovini lisäsi Albinon tuskaa  tekemällä ottelun lopullisen niitin 81 minuutilla, 3-0. Andrea Cocca kavensi vielä kuusi minuuttia ennen varsinaisen peliajan loppua. Ottelu päättyi 3-1 ja Empoli jatkaa taistelua Serie A:han ja AlbinoLeffe taistelee paikasta Serie B:ssäkin seuraavalla kaudella. Mehmet Hetemaj oli ainoa Albinon ulkomaalainen ja ei Empolillakaan ollut avauksessa Georgialainen Levan Mchedlidz ja vaihdossa olleet Brugman ja Handanovic sekä loppuhetkillä kentälle tullut Laurito.