SM-Liiga, Talviklassikko

Helsingin Olympiastadion   5.2.2011

Yleisöä: 36644

Tapahtumat:" Talviklassikon alku oli täysin IFKn, 23 sekuntia on pelattu niin Mikael Granlund iskee pelin 0-1. Syöttäjinä Ville Peltonen ja Juha-Pekka Haataja. Ja lisää tulee heti seuraavassa vaihdossa, kun Kimmo Kuhdan laukaus lipsahtaa Jan Lasakin taakse. Maalin syöttäjinä oli Petteri Wirtanen ja hyvän syötön laittanut Jeff Hamilton. Erän viimeisillä sekunneilla narrit kaventaa maalintekijänä Teemu Pulkkinen. Esityön maalin antoi Antti Kerälä sekä Tommi Kivistö. 23.13 on pelattu, kun Jan Lasak imuroi kiekon maaliin. Viimeistelijänä oli Ville Peltonen ja syöttäjänä Juha-Pekka Haataja. 10 minuuttia siitä, niin narrit kaventavat taas, maalintekijänä Jukka Hentunen. Maali oli Hentusen 100. Hentusen sadanteen maalin syöttäijnä oli Teemu Eronen ja maalivahti Jan Lasak. Kolmannen erän alussa Teemu Pulkkinen tuo narrit tasoihin. Syöttäjinä Janne Lahti ja Justin Forrest. Vähän yli minuutti siitä, niin Mikel Granlund vie IFKn johtoon. Maalin syöttäjinä Ville Peltonen ja Juha-Pekka Haataja. HIFK voittaa lopulta 3-4. Sää oli Klassikon aikana ihan ok, nollakeli. Vähän alkoi sataa lunta kolmannessa erässä ja tuli " turha " jäänajo."